Πρώτο φιλικό για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Υμηττού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α' Εθνικής Γυναικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει προγραμματίσει και τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, στην Καλαμάτα, την Ακαδημία ποδοσφαίρου Πατίστα ΑΟΠΚ.
Ενώ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τον Οδυσσέα Μοσχάτου. Οι ώρες για αυτά τα δύο φιλικά θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Σχετικά Άρθρα
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη · Σταύρος Τσίχλης: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις – Υψηλό επίπεδο και εξαιρετική αρτιότητα»
- Η ιστορική μνήμη της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζωντάνεψε στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (εικόνες)
- Έναρξη εγγραφών στην Παιδική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης
- Γκερέκου για τη Δημητσάνα: "Ένας τόπος με βαθιές ρίζες, με ιστορία, με ανθρώπους που κρατούν τον τόπο τους ζωντανό"
- Άνοιξαν για το κοινό τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου | Εκκρεμεί το αίτημα να είναι επισκέψιμα όλο το χρόνο - Η Τρίπολη να κηρυχθεί ως "πόλη μαρτυρική"






