Ποδηλασία | Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου η Μελίνα Εξάρχου του ΠΟΤ!
Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου στο αγώνισμα της αντοχής τερμάτισε η παγκορασίδα του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης Μελίνα Εξάρχου, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στον Αστακό, κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο, σε μία διαδρομή ιδιαιτέρως απαιτητική και δύσκολη.
Πολύ καλή ήταν επίσης η επίδοση του παμπαίδα Χρήστου Μάκγλαρη και του παίδα Θοδωρή Εξάρχου στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, με χρόνο 14:34 και 20:13 αντίστοιχα.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη στην καινούρια αγωνιστική περίοδο.
Σχετικά Άρθρα
- Αγρότες απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο πάνω από τη γέφυρα της ΒΙΠΕ Τρίπολης (vd)
- «Όχι» αγροτών στη συνάντηση με Μητσοτάκη – Στην Πανελλαδική Σύσκεψη στη Νίκαια ο Τσιοτίνας από την Αρκαδία - Θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις
- Άργος | Αγρότες άφησαν πορτοκάλια και άχυρο στο γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης (εικόνες)
- Διαμαρτυρία για τα μπλόκα της Νεστάνης | "Οι δρόμοι δεν κλείνουν από τους αγρότες, αλλά από την αστυνομία"
- Ιστορική στιγμή για το εργατικό κίνημα | 1η δύναμη η ΔΑΣ στην ΑΔΕΔΥ!






