Νέα δεδομένα | Με κόσμο ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη;

Μετά από πιέσεις τόσο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης η απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του τριφυλλιού για το ματς της Πέμπτης αναμένεται να ανακληθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA.
Θυμίζουμε ότι το πρωί η ΕΛ.ΑΣ αλλά και ο αρμόδιος Υπουργός Γιάννης Βρούτσης απαγόρευσαν τη μετακίνηση παρά το γεγονός ότι οι δύο ΠΑΕ είχαν συμφωνήσει.
Μέσα στις επόμενες ώρες η αλλαγή της απόφασης αναμένεται να πάρει επίσημο χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν αυτή η απόφαση ήταν οριστική θα δημιουργούταν ένα δεδικασμένο και κάπως έτσι καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα μπορούσε να έχει στην Τρίπολη τους οπαδούς της.
Έτσι λοιπόν ο κόσμος του τριφυλλιού αναμένεται να δώσει δυναμικό... παρών και να κάνει την έδρα του Αστέρα, Λεωφόρο. Κάπως έτσι και παρά την ήττα από την ΑΕΚ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.
Με τον τρόπο αυτό θα δείξουν έμπρακτα ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.
Σχετικά Άρθρα
- Εντυπωσιακή Λαμπαδηφορία στο Λεβίδι - Γιορτάστηκε η μεγάλη νίκη επί των Τούρκων το 1821! (vd)
- Το κόμμα "Νίκη" διαγράφει τον βουλευτή Παπαδόπουλο μετά το επεισόδιο στην Εθνική Πινακοθήκη και του ζητά ... να επιστρέψει την έδρα!
- Νέα κρούσματα απάτης | Εμφανίζονται ως υπάλληλοι της Περιφέρειας και ζητούν τραπεζικούς κωδικούς
- 2ο Πρότυπο Λύκειο Τρίπολης | Διάλογος για την Ευρώπη και τις Περιφέρειες με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο
- Δόμηση σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων | «Άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις για τη διόρθωση των στρεβλώσεων» ζητά το ΤΕΕ Πελοποννήσου
4 σχόλια
-
Οι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ που θα κάτσουν; έχουν βγει εισητηρια;
-
Έρχονται οι φασιστες οι βαζελοι ετοιμάστε κρεμάλες
-
Θα μας κλ... μια μάντρα βαζελε. Τοιχο τοιχο την Πέμπτη λαγέ.
-
ΠΑΜΕΕ ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣΕΙ Η ΠΌΛΗ ΟΛΗ