Οργή Αστέρα για Σιδηρόπουλο: "Τον απολαύσαμε να διδάσκει το πώς με κίτρινες και κόκκινες κάρτες μπορεί να διαμορφώνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:
«Σήμερα οι οπαδοί μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας, οι ιδιοκτήτες μας, αλλά και ολόκληρη η υγιής ποδοσφαιρική Ελλάδα είχαμε την τύχη να απολαύσουμε την κορυφαία διαιτητική προσωπικότητα του πιο έντιμου Έλληνα διαιτητή, του Σιδηρόπουλου.
Είχαμε την τύχη να απολαύσουμε το καμάρι της Ελληνικής Αστυνομίας, που θυσίασε την τρομερή καριέρα του τροχονόμου της Ρόδου και αντί να λύνει τα προβλήματα κυκλοφορίας ιδρώνει στα ελληνικά γήπεδα για να απονείμει διαιτητική δικαιοσύνη.
Είχαμε την τύχη αυτός ο αδέκαστος διαιτητής να συνεχίζει να διευθύνει αγώνες θυσιάζοντας την καριέρα του Αστυνομικού και να ιδρώνει στα γήπεδα ακόμη και σε ηλικία που πλησιάζει τα 50 χρόνια.
Σήμερα τον απολαύσαμε να διδάσκει το πώς με κίτρινες και κόκκινες κάρτες μπορεί να διαμορφώνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, χωρίς καθόλου να κουραστούν οι 22 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο.
Σιδηρόπουλε, προσευχόμαστε στον πολιούχο της πόλης να ορίζεσαι κάθε Κυριακή στα παιχνίδια του ΑΣΤΕΡΑ, για να απολαμβάνουμε αυτά τα υπέροχα ποδοσφαιρικά θεάματα, που μόνο εσύ μπορείς να χαρίζεις.
• Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην Ελληνική Αστυνομία για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων της στα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και απέτρεψε την επέκτασή τους.
Μετά από αυτά τα έκτροπα η ιδιοκτησία της ομάδας αποφάσισε να μην ξαναδοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ, αφού δεν σεβάστηκε την άριστη φιλοξενία του ΑΣΤΕΡΑ»
Σχετικά Άρθρα
- Διακοπές ρεύματος θα γίνουν στην Τρίπολη
- Κωνσταντινόπουλος: "Η τελική αξιολόγηση για όλους μας ακόμα και για τον Πρόεδρο θα γίνει μετά τις εκλογές"
- Κατολισθήσεις στα Λαγκάδια | 100.000 € από την Περιφέρεια για τα πρώτα έργα - Λαμπρόπουλος: "Ισχύει η δέσμευση για άμεση διάνοιξη του δρόμου" (vd)
- Τη Μονή Λουκούς επισκέφθηκαν μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 4ου ΓΕ.Λ Τρίπολης (εικόνες)
- Κοινωνική δράση από το 4ο ΓΕΛ Τρίπολης | Κορώνη – Παπαντωνίου: «Στηρίζουμε δράσεις που καλλιεργούν την έννοια του ενεργού πολίτη» (vd)
1 σχόλιο
-
και ο Μποροθρύλος κάπως έτσι κινήθηκε .Παρά τις μεγάλες "ευθύνες" ως γραμματέας με παχυλό μισθό στη ΔΕΗ υπήρξε και διαιτητής με μεγάλο σεβασμό .