Α' Εθνική Γυναικών | Καταιγιστικός ο Αστέρας - Χατ τρικ η Μοσκοφίδου (vd)
Εντυπωσιακή η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ συνέτριψε με 5-0 την ομάδα του Βόλου 2004, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Φιλικών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Εθνικής Γυναικών.
Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ σκόραραν πέντε φορές, είχαν χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη περισσότερα γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 20' η Γούλα, μετά από όμορφη συνεργασία της Μοσκοφίδου με την Δρακωνάκη. Στο 22' η ομάδα του Βόλου είχε δοκάρι με την Κέκου και η συνέχεια του αγώνα ανήκε εξ' ολοκλήρου στις κιτρινομπλέ.
Στο 32' η Μοσκοφίδου δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλο τερματοφύλακα στην εκτέλεση πέναλτι, αλλά δύο λεπτά αργότερα με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 51' η Νεοφύτου με δυνατό σουτ σημείωσε το 3-0 και το σκορ έκλεισε με ακόμη δύο γκολ της Μοσκοφίδου, στο 70' και στο 72'.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Μελισσού, Durkovic, Τζαφέρη (65' Καραγιάννη), Μοσκοφίδου (74' Μάλλιαρη), Μιχαλοπούλου, Δρακωνάκη (74' Καντζιώρα), Γούλα, Mendoza (74' Ζιώγα), Φακίνου (58' Πάστρα)
Σχετικά Άρθρα
- Σάρωσαν τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Παγκρατίου Αθλήματος οι Αετοί Γορτυνίας! (εικόνες)
- Βλάσης: "Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας, για να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας!"
- Σημαντική διάκριση της Θεατρικής Ομάδας μαθητών της Μεγαλόπολης στον 1ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Αρχαίου Θεάτρου
- Πρωταγωνιστής στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 ο Γ.Σ. Αρκαδίας με 12 μετάλλια και αξιόλογες επιδόσεις (εικόνες)
- Κώστας Τζιούμης: «Η Τρίπολη εξελίσσεται σε σύγχρονο πόλο ανάπτυξης και ευκαιριών» (εικόνες)
1 σχόλιο
-
...........;;;;;?????






