Τένις | 3η η Βερέμη του Smash στο Ε3 Πόρτο Ράφτη
Πολύ καλή πορεία για την αθλήτρια του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης <Άτλας> που προπονείται στα γήπεδα του Smash Tripolis σε ένα ακόμα ενωσιακό τουρνουά. Αυτή την φορά η Βαλέρια Βερέμη στο Ε3 που διεξήχθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Ράφτη κατέλαβε την 3η θέση.
Το συγκεκριμένο τουρνουά παρότι Ε3 ανήκε στην κατηγορία Open δίνοντας την δυνατότητα σε αθλήτριες από όλες τις ενώσεις να συμμετέχουν. Σε ταμπλό 64αρων ατόμων η Βερέμη κέρδισε 4 αγώνες φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό του συγκεκριμένου τουρνουά.
Επόμενη πρόκληση για την αθλήτρια του Smash το Πανελλήνιο τουρνουά Ε1 που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα.
Σχετικά Άρθρα
- Αγρότες προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΕΛΓΑ στην Τρίπολη - Πέταξαν πορτοκάλια και σανό στην είσοδο! (vd)
- Στις 30 Δεκεμβρίου η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Τρίπολης
- Κατάμεστο το Μαλλιαροπούλειο για την παράσταση «Το παλιό μπλε στολίδι» από το Λύκειο των Ελληνίδων Τρίπολης και τους Δράστες (vd)
- Αγροτικά μπλόκα | Μόνο για μία ώρα θα κλείσουν τα διόδια της Νεστάνης
- Τυρός | Live στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό!






