Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Περίπατος για τις Ελπίδες απέναντι στα Φερόε

Τρίπολη | Περίπατος για τις Ελπίδες απέναντι στα Φερόε

Ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπήκε η Εθνική Ελπίδων που δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει στην Τρίπολη των Φερόε με 3-0.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε τους 8 βαθμούς μετά από 5 παιχνίδια, έναν περισσότερο από την Κροατία που έχει όμως 4 ματς και πολύ πιο πίσω από την Πορτογαλία που δεν έχει την παραμικρή απώλεια μετά από 4 αναμετρήσεις.

Ο φορμαρισμένος Χρήστος Τζόλης σκόραρε για τρίτο σερί ματς με τις Ελπίδες και άνοιξε από πολύ νωρίς τον δρόμο προς την νίκη (5’), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Κούτσιας.

Ο επιθετικός των Σικάγο Φάιρ έκανε το 2-0 (51’), ενώ από δική του πάσα ο Ζουγλής με υπέροχη ντρίμπλα κα διαγώνιο σουτ ακριβείας τριπλασίασε τα τέρματα των Ελπίδων λίγο αργότερα (57’), με το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς.

Το ματς έσβησε στην συνέχεια, όμως λίγο πριν το τέλος τα αίματα άναψαν όταν ο  Κούτσιας χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο και αποβλήθηκε (80’), κάνοντας την γεύση από την εύκολη νίκη κάπως γλυκόπικρη στο τέλος.

Η Εθνική Ελπίδων του Νίκου Παπαδόπουλου αγωνίστηκε με τους εξής: Τζολάκη, Τσοπούρογλου (46’ Κουρφαλίδη), Κωνσταντόπουλο (69’ Παναγιώτου), Κωστή, Κίτσο, Κρυπαράκο, Καραμπέρη, Δαρέλα (86’ Νιάρχο), Ζουγλή (69’ Μπελεβώνη), Τζόλη (87’ Παναγίδη), Κούτσια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...