Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έπεσε μόνος του ο Βάις» λέει ο Ζησόπουλος του Αστέρα!

«Έπεσε μόνος του ο Βάις» λέει ο Ζησόπουλος του Αστέρα!

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Ζησόπουλος για την φάση του πέναλτι, που χρεώθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Ζησόπουλος:

Για το αν ακούμπησε τον Βάις στη φάση του πέναλτι: “Ο καθένας έχει την οξυδέρκεια να κρίνει την φάση. Ο διαιτητής έδωσε αυτό που έδωσε και δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι. Δυστυχώς, χάσαμε έναν βαθμό σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι”.

Για το πως εξελίχθηκε η επίμαχη φάση: “Πήγα να κάνω ένα τάκλιν για να μη περάσει η μπάλα. Όταν είδα πως δεν περνούσε, μάζεψα τα πόδια μου, όμως ο Βάις είχε ξεκινήσει να πέφτει! Έπεσε  μόνος του και δόθηκε πέναλτι. Δεν είμαι σίγουρος αν έπεσε επίτηδες η επειδή έχασε το κοντρόλ της μπάλας. Νομίζω πως δεν ήθελε να πέσει εξ αρχής, με πρόθεση. Αν το ήθελε πραγματικά, τότε… μπράβο του. Ήταν έξυπνος και πήρε το πέναλτι”.

Για το κατά πόσο έκρινε το παιχνίδι αυτό το πέναλτι: “Εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε λίγο τύχη και στεκόμασταν καλά. Εκείνη τη στιγμή ελέγχαμε το παιχνίδι, όπως θέλαμε. Πιστεύω ότι ο αγώνας κρίθηκε από την συγκεκριμένη φάση, δεν ξέρω τι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, οι οποίοι δεν γνωρίζουν την κατάσταση στην Ελλάδα, αντέδρασαν έντονα στα αποδυτήρια”.

Για την διαιτησία στην Ελλάδα: “Στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να πρωταγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές. Υπάρχει αξιόλογο υλικό στις ομάδες, πρέπει όμως να υπάρχει ισονομία και αξιοπιστία”.

Για την αντιμετώπιση που έχουν οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα: “Δύσκολα χάνουν βαθμούς οι μεγάλες ομάδες, γιατί συνεχώς ευνοούνται. Πρέπει να αλλάξει αυτό”.

Για την σύγκριση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: “Ο ΠΑΟΚ κάνει μια καινούρια προσπάθεια μ’ έναν πολύ καλό προπονητή. Πήρε διεθνείς παίκτες, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερός και κερδίζει όλους τους ‘μικρούς’. Πρέπει και ο ΠΑΟΚ να κάνει το ίδιο, να μην έχει απώλειες σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Απόλλωνα”.

Για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης: “Ξεκινήσαμε την χρονιά λίγο… περίεργα μετά την απομάκρυνση του κύριου Τσιώλη. Τώρα έχουμε κάνει μερικά καλά αποτελέσματα και κοιτάμε να πάμε ακόμη καλύτερα στα υπόλοιπα παιχνίδια”.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...