Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διπλό ο Πανσερραϊκός στην Τρίπολη και προβάδισμα πρόκρισης στους 8 του Κυπέλλου!

Διπλό ο Πανσερραϊκός στην Τρίπολη και προβάδισμα πρόκρισης στους 8 του Κυπέλλου!

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψε της ρεβάνς που θα γίνει στο γήπεδο των Σερρών πήρε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 0-2. 

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση των δύο ομάδων, τρεις ημέρες μετά από εκείνη του πρωταθλήματος που οι Αρκάδες είχαν επικρατήσει με 1-0 των Σερραίων με γκολ του Μιριτέλο. 

 

Τα γκολ της νίκης για τον Πανσερραϊκό πέτυχε ο Τομάς στο 38ο λεπτό με έξοχο πλασέ μέσα από την περιοχή, με τον νεαρό Σοφιανό στο 56ο να κάνει το 0-2 μετά από ωραία συνεργασία με τον Χατζηστραβό.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε 8 αλλαγές στο βασικό του σχήμα, μεταξύ των οποίων είναι αξιοσημείωτη η παρουσία του Γκρόζντανιτς στα στόπερ, ενώ συνήθως αγωνίζεται στα χαφ.

Από την άλλη, ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε 7 αλλαγές στην ενδεκάδα των Σερραίων, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο να παρουσιαστούν «φρέσκες» στον αγωνιστικό χώρο κάτι που και τελικά πέτυχαν σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε εξαιρετικό ρυθμό. 

Γενικώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί, ενώ οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για γκολ του Μιριτέλο που τους ακυρώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη χωρίς VAR. 

Τέλος, να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου αγώνα που θα κρίνει οριστικά και το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου Ελλάδος.

Oι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκρόζτανιτς, Πίτσου, Γκαρθία, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Σουρλής, Ζουγλής, Σίτο, Κρεσπί, Μιριτέλο.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κάτσικας, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Σοφιανός, Μασαρίποφ, Μπαϊροβιτς.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

1 σχόλιο

  • GA.TA.
    GA.TA. Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο Κος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΙΚΤΟ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ??
    ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ & ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...