Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης, ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ' αόριστον!
Μπαίνει «λουκέτο» στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά την γροθιά στον διαιτητή! (vd)
Αναλυτικά η ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναφέρει:
«Καταδικάζουμε σθεναρά την απάνθρωπη και απεχθή επίθεση στον Χαλίλ Ουμέτ Μελέρ, τον διαιτητή του αγώνα με άδεια FIFA, από εγκληματίες μετά τον αγώνα της Super League που έγινε μεταξύ της Ανκαραγκιουτσού και της Ρίζεσπορ. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση της υγείας του Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πολύτιμο διαιτητή μας.
Σήμερα, αυτή η επίθεση δεν έγινε μόνο κατά του Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ. Σήμερα, αυτή η απάνθρωπη και απεχθής επίθεση έγινε εναντίον όλων των εμπλεκόμενων φορέων του τουρκικού ποδοσφαίρου. Όλοι όσοι έχουν στοχοποιήσει διαιτητές και ενθάρρυναν εγκλήματα κατά των διαιτητών είναι συνένοχοι σε αυτό το απεχθές έγκλημα.
Οι ανεύθυνες δηλώσεις προέδρων συλλόγων, διευθυντών, προπονητών και τηλεοπτικών σχολιαστών που στοχοποιούν τους διαιτητές άνοιξαν το δρόμο για αυτήν την άθλια επίθεση σήμερα. Όποιος αναφέρει συνεχώς κάποια γεγονότα που συνέβησαν πριν από χρόνια σαν να συνέβησαν σήμερα, ευθύνεται για αυτήν την ασχήμια».
Σχετικά Άρθρα
- Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές του Μουσικού Σχολείου και του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
- Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας δεν συμφωνεί με την εισήγηση παύσης του ΕΠΑΛ Γορτυνίας
- Πλακιάς σε Άδωνι: "Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού, θα γίνετε ξανά τηλεβιβλιοπώλης"
- Το ψήφισμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μπουρνάκη
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο για Εθελοντικό Κλιμάκιο στα Τρόπαια Γορτυνίας
1 σχόλιο
-
ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ...






