Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Και «βόμβα» με Κουρμπέλη ρίχνουν οι Τούρκοι: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;»

Και «βόμβα» με Κουρμπέλη ρίχνουν οι Τούρκοι: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;»

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η τουρκική ιστοσελίδα «kuzeyanadolu.net», ο Κουρμπέλης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Ενώ λέγεται ότι οι «μπορντομαβιλέρ» θα αξιολογήσουν τις προσφορές για τον Έλληνα παίκτη τον Ιανουάριο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του».

«Ο Έλληνας μέσος, του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έληξε στην αρχή της φετινής σεζόν, υπέγραψε χωρίς οικονομικό αντίτιμο στην Τραμπζονσπόρ. Ο Κουρμπέλης φόρεσε τη φανέλα της Τράμπζονσπορ μόνο σε 5 ματς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και έπαιξε συνολικά 283 λεπτά», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα, το οποίο έχει τίτλο : «Επιστρέφει στην πρώην ομάδα του ο Κουρμπέλης της Τράμπζονσπορ;».

 
 
 

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως το μεσημέρι οι Τούρκοι παρουσιάζονταν σίγουροι για τη μετακίνηση του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό πως η Sabah στο Twitter έσπευσε να ντύσει τον Μπακασέτα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Μπακασέτας θέλει να αποχωρήσει, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος και δεν έχει καλές σχέσεις, πλέον, ούτε τον Αμπντουλάχ Αβτζί. Μάλιστα, το tweet ανέφερε: «Βέβαιη θεωρείται η μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό».

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...