Τα βρήκε με την Καραγκιουμρούκ ο Αρκάς Κουρμπέλης;
Ο Αρκάς Δημήτρης Κουρμπέλης δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Τραμπζονσπόρ, με τον Έλληνα αμυντικό μέσο να μην έχει βρει τον αγωνιστικό χρόνο που θα ήθελε στην ομάδα της Τραπεζούντας.
Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα από την Τουρκία, ανέφεραν ότι ο 30χρονος άσος θα ήθελε να αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο προκειμένου να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε αρχίσει να σκέφτεται τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό κάποιας ομάδας της Stoiximan Super League.
Σήμερα, όμως με ανάρτησή του, ο έγκυρος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, με σημερινό του tweet, αποκάλυψε ότι ο Κουρμπέλης συμφώνησε με την Καραγκιουμρούκ προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και πως εκείνος αναμένεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα (08/01) για να περάσει ιατρικές εξετάσεις.
Κάπως έτσι η ελληνική… παροικία της Τραμπζονσπόρ θα μειωθεί από τρεις σε δύο παίκτες, με τους Φούντα και Μπακασέτα να είναι εκείνοι που παραμένουν, τουλάχιστον προς το παρόν, στην ομάδα της Τραπεζούντας.
Δείτε το δημοσίευμα:
Tags:
Δημήτρης Κουρμπέλης,Σχετικά Άρθρα
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για την επανενεργοποίηση της γραμμής "Μύλοι – Στενό – Τρίπολη"
- Ο Δήμος καλείται να πληρώσει 319.000 € για το έργο της Μουρτζιάς - Τζιούμης: "Δεν έχει ευθύνη η ΔΕΥΑΤ, να πληρώσει το ΤΑΠΤΟΚ, θα κερδίσουμε την ένσταση"
- Τζιούμης για τις ασφαλτοστρώσεις: "Δεν μπορούμε να ρίξουμε άσφαλτο σε δρόμους που δεν είναι ονοματισμένοι από το έργο του Ταμείου Ανάκαμψης"
- Ισχυρή καταιγίδα στην Τρίπολη - Πλημμύρισαν 15 υπόγεια, άμεση επέμβαση από πυροσβεστική και ΔΕΥΑΤ
- Στη Γορτυνία ο Τατούλης | Ζητά έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την διεκδίκηση πόρων για άμεση αποκατάσταση των καταστροφών






