Ποδοσφαιριστές του Αστέρα έπαιξαν με τα παιδιά στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης! (εικόνες)
Συζήτηση, συνεντεύξεις, ζωγραφική, αυτόγραφα, παιχνίδι. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επισκέφθηκε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Τρίπολης και χάρισε όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.
Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επισκέφθηκαν τη δομή του Δήμου Τρίπολης και αφιέρωσαν χρόνο για να συζητήσουν και να παίξουν με τα παιδιά!
Ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Μάντζης παραχώρησαν συνέντευξη στα παιδιά του ΚΔΑΠ, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις τους και πέρασαν δημιουργικές στιγμές μαζί τους.
Ο Διαμαντής Χουχούμης και ο Βασίλης Σουρλής ζωγράφισαν με τα παιδιά, έπαιξαν μαζί τους και χάρισαν ξεχωριστές στιγμές γέλιου.
Ευχαριστούμε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Τρίπολης για τη ζεστή φιλοξενία!
#Συζητάμε όλοι μαζί!
#Παίζουμε όλοι μαζί!

















Σχετικά Άρθρα
- Ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης από τους «Ήρωες της Digea» (vd)
- Έξαλλοι στον Αστέρα για Τσακαλίδη και το πέναλτι που "έπνιξε" με την ΑΕΛ - Τα παράπονα έφτασαν στον Λανουά! (vd)
- (Ξανα)τελείωσε ο Rastavac από τον Αστέρα!
- “Αθλητισμός χωρίς Όρια – Τένις χωρίς Εμπόδια” | 2η Χρονιά Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης & ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης
- Αστέρας Τρίπολης | 10 χρόνια χωρίς τον Marton Fulop ...






