Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκος Γιαννακόπουλος | Στην Φινλανδία και την Εκένας ο Αρκάς τερματοφύλακας

Νίκος Γιαννακόπουλος | Στην Φινλανδία και την Εκένας ο Αρκάς τερματοφύλακας
Η φινλανδική Εκένας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

Την έκτη του ομάδα στο εξωτερικό βρήκε ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στην χώρα με την Παλαιστίνη και υπέγραψε στην Εκένας, που αγωνίζεται στο φινλανδικό πρωτάθλημα.

 

Ο 31χρονος Έλληνας τερματοφύλακας πήγε στην ομάδα του Ισραήλ στα τέλη του Σεπτεμβρίου και από τότε πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ:

«Έψάχνα για μία ομάδα εδώ και καιρό. Και χρειάζομουν μία πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Δεν έχω παίξει για λίγο καιρό... Δεν έχω πρόβλημα με το χιόνι και τις θερμοκρασίες (φτάνουν μέχρι και -15 βαθμούς), ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο... Είναι η πρώτη μου φορά που έρχομαι στην χώρα. Δεν γνωρίζω πολλά για το φινλανδικό ποδόσφαιρο».

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Φινλανδία για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, της Μπλάκμπερν, της Ουντινέζε, του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού, της Κέρκυρας, του Παναιτωλικού, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Ζίμπρου.

gazzetta.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...