Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έξι μερόνυχτα θα τρέξει ο Κούρος στην Αμερική για να «σπάσει» νέα ρεκόρ με την αλλαγή του χρόνου!

Έξι μερόνυχτα θα τρέξει ο Κούρος στην Αμερική για να «σπάσει» νέα ρεκόρ με την αλλαγή του χρόνου!

Αναχωρεί την Τρίτη το πρωί η αποστολή για την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ο Γιάννης Κούρος θα μετάσχει σε αγώνα 6 ημερονυκτίων με στόχο να καταρρίψει ορισμένες παγκόσμιες επιδόσεις της κατηγορίας του, κι αν όλα πάνε καλά και δεν επικρατήσουν ακραίες καιρικές συνθήκες, ίσως επιδιώξει κάτι καλύτερο.

Το πλήρωμα απαρτίζουν οι Στράτος Καραγιαννόπουλος απ’ την Αττική, ΠΑΥΛΟΣ Παύλος Τζαναβάρας απ’ την Κορινθία και Ευάγγελος Βλάχος απ’ την Αρκαδία.

Σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του υπεραθλητή Γιάννη Κούρου αναφέρει: «Θερμές ευχαριστίες και σε όλους όσοι προθυμοποιήθηκαν να έρθουν και να βοηθήσουν ως συνοδοί, μα λόγω έλλειψης πόρων δεν είναι εφικτό. Ωστόσο, εξακολουθούμε να ευελπιστούμε και σε επικουρική βοήθεια κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε από άτομα της εκεί ελλην. παροικίας είτε από τυχόν φίλαθλα άτομα της περιοχής.

Μέγιστη ευγνωμοσύνη εκφράζουμε στο φίλαθλο πνεύμα του ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ για τη στήριξη και την μέριμνα να καλύψει τις δαπάνες δύο συνοδών και στον επίσης θαυμαστή από την Νεστάνη Αρκαδίας, τον ΜΑΡΚΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ για τη συγκινητική του κίνηση να βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια.

Στην προετοιμασία της φυσικής κατάστασης του Γιάννη Κούρου σημαντική ήταν η συμβολή της φυσιοθεραπεύτριας ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΡΑΒΟΥ για την πρόληψη και την αποκατάσταση τραυματισμών των τελευταίων 15 μηνών, όπως και για τη φροντίδα του εξοπλισμού, καθώς και η μέριμνα του φυσιοθεραπευτή ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ σε παρελθοντικά τραύματα. Ευχαριστούμε θερμά και το φίλο ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΟΒΕΣΗ για την ηθική συμπαράσταση και τις διευκολύνσεις.»

Η αποστολή αναμένεται να αφιχθεί το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων στο Phoenix για τα προπαρασκευαστικά της προετοιμασίας του Γιάννη Κούρου σ΄αυτό το μεγάλο εγχείρημα το οποίο αρχίζει στις 28 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 3 Ιανουαρίου 2014. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...