Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης για τα "Γεωργάντεια": "Aθλητικά γεγονότα με θετικό αντίκτυπο και σημαντικά οφέλη για την κοινωνία και τους αθλητές"

Τζιούμης για τα "Γεωργάντεια": "Aθλητικά γεγονότα με θετικό αντίκτυπο και σημαντικά οφέλη για την κοινωνία και τους αθλητές"
Με αφορμή τα φετινά Γεωργάντεια, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης,. προχώρησε στην εξής ανάρτηση: "Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 30 Μαρτίου 2024, για 2η συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας δρόμου Γεωργάντεια 2024 προς τιμή του Ολυμπιονίκη Νικόλαου Γεωργαντά.
Ο Δήμος Τρίπολης σταθερά στηρίζει -πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του - κάθε αθλητική διοργάνωση και στόχος μας είναι να γίνονται θεσμός τέτοιες πρωτοβουλίες. Θέλουμε αθλητικά γεγονότα που έχουν θετικό αντίκτυπο και σημαντικά οφέλη τόσο για την κοινωνία όσο και για τους αθλητές.
Παράλληλα στο πλαίσιο προβολής των τοπικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής, ο δήμος Τρίπολης είχε περίπτερο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα, όπου όχι μόνο εκτίθεντο προϊόντα, αλλά οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν και να τα δοκιμάσουν."

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...