Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έχασε και από την Κηφισιά ο Αστέρας

Έχασε και από την Κηφισιά ο Αστέρας

Νίκη χρυσάφι βρήκε η Κηφισιά απέναντι στον Αστέρα, στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκορ χάρις στο τέρμα του Μιριτέλο, όμως ο Οζέγκοβιτς το πήρε πάνω του και με δύο τέρματα ανέτρεψε το σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Αρκάδες, καθώς στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο Μιριτέλο έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο, συνέκλινε προς τον άξονα και με δεξί εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ νικώντας τον Αναγνωστόπουλο. Στα επόμενα λεπτά η Κηφισιά έδειχνε να ισορροπεί κάπως. Με το πρώτο εικοσάλεπτο να μην έχει έξτρα συγκινήσεις. 

Νωρίτερα, στο 13ο λεπτό ο Μουνάφο έπεσε στο έδαφος και αντικαταστάθηκε, καθώς έδειχνε πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Στη θέση του πέρασε ο Αλάγκμπε και ο Καλτσάς πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μπορεί η Κηφισιά να καίγονταν πριν την σέντρα για βαθμούς, όμως ο Αστέρας έδειχνε πως ελέγχει τον ρυθμό με χαρακτηριστική άνεση. 

Στο 21ο λεπτό ο ...διαιτητής Σιδηρόπουλος ανετράπη και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, σηκώθηκε όμως και μετά από μια μικρή διακοπή συνέχισε στο ματς κανονικά. 

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αστέρας είχε ευκαιρία για δεύτερο τέρμα. Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Κρεσπί έσπασε την μπάλα στον Μπαρτόλο, όμως το πλασέ του μέσα από την περιοχή σταμάτησε στον Βαφέα.

Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς έξτρα στιγμές που χρήζουν ανάλυσης. Με τον Αστέρα να διατηρεί με άνεση το προβάδισμα και την Λαμία να πιέζεται όλο και περισσότερο από τον χρόνο. 

Στην επανάληψη ο Αστέρας είχε και πάλι μια καλή στιγμή. Στο 51' ο Μιριτέλο έφτασε κοντά στο 2-0. 

Ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε προ του Κρεσπί την μπάλα, όμως την έστειλε πάνω στον Μιριτέλο, ο οποίος επιχείρησε να τον κρεμάσει εκτός περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ευκαιρία, όμως ο Τσιφτσής έβγαλε την μπάλα εντυπωσιακά, στο σουτ που επιχείρησε ο Σολόα, στο 55'. Ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο γρήγορος, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν ορεξάτες στο β' μέρος. Χωρίς να έρχεται κάποιο γκολ όμως... 

Η Κηφισιά πιέστηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Οζέγκοβιτς. Ο Μιλίτσεβιτς επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Οζέγκοβιτς με ωραίο πλασέ με τη μια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι, με την ανατροπή του Σάντος, το οποίο μετουσίωσε σε τέρμα ο Οζέγκοβιτς από την άσπρη βούλα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. 

Η χαρά φάνηκε να μην κρατάει πολύ για τους φιλοξενούμενους όμως, καθώς στο 72' ο Καλτσάς κέρδισε με την σειρά του πέναλτι μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο VAR όμως παρενέβη, καθώς ο Καλτσάς ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. 

Στο 92' ο Πρίτσας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και άφησε την Κηφισιά με 10 παίκτες. 

Ο Αστέρας πίεσε, η Κηφισιά άντεξε, με τον Αναγνωστόπουλο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση στο 88', και πανηγύρισε σημαντικό διπλό παραμονής, με την λήξη της αναμέτρησης. 

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καστάνο, Ατιένθα, Άλβαρες, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (Μάντζης 84'), Μουνάφο (Αλάγκμπε 13'), Μπαρτόλο, Κρεσπί (Παλάσιος 72'), Καλτσάς (Ζουγκλής 84'), Μιριτέλο.

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν ( Σπίνος 81'), Τεϊσέιρα (Βαφέας 29'), Σνάιντερλαν, Πάρρας (Μιλίτσεβιτς 52'), Τσανάτζια, Οζέγκοβιτς, Σολόα, Μπιφουμά (Μενέντεθ 81'), Πρίτσας, Μπαρμπόσα.

sdna.gr

3 σχόλια

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    15:22 Βρε στόκμαν ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι για ποιό λόγο δεν πέρασε ο Αστέρας στα πλέι οφ αλλά στα πλέι άουτ; Βάλτο να δουλέψει λίγο το ρημάδι. Ακόμα στον προπονητή έχεις μείνει εσύ; Έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι πέτρες τι παίζεται, εσένα πρέπει να στο κάνουν νιανιά για να το καταλάβεις;

  • GA.TA.
    GA.TA. Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΌΤΑΝ .ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 80ο ΛΕΠΤΌ ΕΙΠΕ ¨"ΧΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ??"
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΈΣ !!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...