Μπατσινίλας και Λαγωνικάκης στην προπόνηση των ακαδημιών της ΑΕΚ Τρίπολης!
Ύστερα από κάλεσμα του προπονητή των Ακαδημιών της ΑΕΚ Τρίπολης, κ. Γιώργου Γούνη,στον κ. Λαγονικάκη Ανδρέα και στον κ. Μπατσινίλα Κώστα, η ανταπόκριση ήταν άμεση, αφού υπάρχει συνεργασία μεταξύ τους και οι δυο παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού και νυν σκάουτερς της ΠΑΕ επισκέφτηκαν την περασμένη Παρασκευή το γήπεδο "Αναστάσιος Μουκακης" για να παρακολουθήσουν την προπόνηση αλλά και φιλικό μεταξύ των τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Τρίπολης.
Επίσης, το "παρών" έδωσαν και οι κύριοι Σπανάκης Γιώργος και Λιακόπουλος Κώστας, προπονητής της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ Τρίπολης και ένας εκ των υπευθύνων των Ακαδημιών, αντίστοιχα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Καγιάννης Μανώλης αλλά και όλο το ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν αμφότερους για την επίσκεψη αλλά και την συνεργασία με τους υπεύθυνους των Ακαδημιών.

Σχετικά Άρθρα
- Επερώτηση Νικολάκου - Σπυριδάκου για την «Έλλειψη εξειδικευμένων οδοντιατρικών μονάδων για ΑμεΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»
- Εκδήλωση ενημέρωσης για τη βαρηκοΐα στους ηλικιωμένους στο Κορακοβούνι
- "Βηματοδότης": "Η «ομάδα Ανδρουλάκη» συγκέντρωσε στο νομό Αρκαδίας 1273 μονοσταυρίες, ενώ η «ομάδα Κωνσταντινόπουλου» 988"
- "Πρώτο Θέμα": "Ο Κωνσταντινόπουλος σάρωσε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Στην Τρίπολη, βγήκε πρώτος ο στενότερός του συνεργάτης"
- "Να μην επιτρέψουμε την καταστροφή του Τιμενίου Όρους, τη δική μας Ζάβιτσα, από την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών Βιομηχανικού Τύπου"
1 σχόλιο
-
Δέκα ταλέντα ανακάλυψαν. Που ήταν κριμένα.






