Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η φιέστα τίτλου του Παναρκαδικού μέσα από εικόνες!

Η φιέστα τίτλου του Παναρκαδικού μέσα από εικόνες!

Το απόγευμα της Κυριακής (14/04) στην ιστορική του έδρα ο Παρναρκαδικός ΑΟ «στέφθηκε» πρωταθλητής Αρκαδίας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχιλλέα Π. Άστρους για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας. Ο Παναρκαδικός μπορεί να επικράτησε με σκορ 0-5 (ως τυπικά «φιλοξενούμενος», αλλά το μυαλό όλων ήταν στην απονομή της κούπας του Πρωταθλητή.

Μετά από σύμφωνη γνώμη του Αχιλλέα Π. Άστρους και της ΕΠΣ Αρκαδίας, το ματς αντί για το Δημοτικό γήπεδο Παραλίου Άστρους «φιλοξενήθηκε» στο γήπεδο του Παναρκαδικού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απονομή στον Πρωταθλητή Παναρκαδικό. Στο γήπεδο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας κ. Κώστας Μανδρώνης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Παναρκαδικού, παρουσία αρκετών πιστών φίλων του «πράσινου» συλλόγου.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Η σημερινή μέρα αποτελεί μέρα πανηγυρισμών για τους «πράσινους», αλλά από αύριο η δουλειά συνεχίζεται εν’ όψει της προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας αρχικά απέναντι στο Λεωνιδίο και στη συνέχεια για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Πηγή: https://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...