Ισοπαλία για τον Παναρκαδικό στην πρεμιέρα των μπαράζ για τη Γ' Εθνική
Το απόγευμα της Κυριακής (28/04) ο Παναρκαδικός ΑΟ «φιλοξένησε» στην Τρίπολη τον Παλληξουριακό, με στόχο το ξεκίνημα με το «δεξί» στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Τελικά μετά από ένα δυνατό ματς ο Παναρκαδικός ΑΟ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και ξεκίνησε μόνο με το βαθμό στο ειδικό πρωτάθλημα. Η Αρκαδική ομάδα προηγήθηκε με φοβερό και άπιαστο σουτ του Μιχόπουλου στο 35’ για το 1-0. «Σπατάλησε» την ευκαιρία στο 40’ να κάνει και το 2-0, όταν μετά από κερδισμένο πέναλτι του Στρέμπα, ο Μιχόπουλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παλληξουριακού.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» ξεκίνησαν νωθρά το ματς κυρίως στην αμυντική τους λειτουργία, έδωσαν το δικαίωμα στους «φιλοξενούμενους» να απειλήσουν και τελικά να ισοφαρίσουν στο 52’ με κοντινό πλασέ του Συριάτου. Στη συνέχεια ο Παναρκαδικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξη του από την άμυνα στην επίθεση. Επιπλέον οι συνεχείς διακοπές και οι καθυστερήσεις των «φιλοξενούμενων» ήταν στοιχεία που δεν επέτρεψαν στους «γηπεδούχους» να βρουν ρυθμό επιθετικά.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Tags:
Παναρκαδικός,Σχετικά Άρθρα
- Οι Tigers άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Άλκη Καμπανού και χειροκροτήθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!
- Με σουγιά συνελήφθη 17χρονος το βράδυ στην Τρίπολη
- Φυλακές Μεγαλόπολης | Ζήτησε το ΦΕΚ ο Χριστογιαννόπουλος - Μιχόπουλος: "Υπάρχει και ΦΕΚ και εξασφαλισμένη πίστωση"
- Ολοκληρώθηκε το έργο βελτίωσης αγροτικών δρόμων στη Γορτυνία - Δείτε εικόνες!
- Νικολάου: "Αν περπατήσετε στην πλατεία της Μεγαλόπολης, όπου εκεί είναι η πραγματική σφυγμομέτρηση, θα διαπιστώσετε ότι ο κόσμος αιμορραγεί"





