Αστέρας Κ15 | Νίκη με 4 γκολ απέναντι στον ΟΦΗ (εικόνες)

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης του ΟΦΗ σε εντός έδρας αγώνα μπαράζ και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση που οδηγεί στο Final Four του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.
Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις ο Αρκάδες κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με γκολ από τον Ζορμπαλά στο 18ο λεπτό, στο 25ο από τον Ζόγκου, με πέναλτι στο 72' από τον Πιέρρο και από τον Δουρή στο 75ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα στο 72'.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Τσομπανίδης, Ζορμπαλάς, Κόρο, Νίκου, Βουνάτσος (78' Κοψαύτης), Κωνσταντόπουλος, Αδάμος, Λαμπρόπουλος (78' Καλογιαννίδης), Ζόγκου (78' Ματθαιόπουλος), Δουρής (76' Κάππος), Πιέρρος (78' Λούντζης)
Tags:
Αστέρας Κ15,Σχετικά Άρθρα
- "Όχι" και από την Περιφέρεια για τις ανεμογεννήτριες στο κεντρικό Μαίναλο
- Ο Χρήστος Αλμύρας στον ASTERAS B' AKTOR
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο (5/7/2025) στη Γορτυνία
- Μεγάλη πυρκαγιά στην Αρχαία Ολυμπία (vd)
- Παλαβίδου, Μπάρμπας, Καπαράκης και Καραμήτζος επιχειρηματολογούν ενάντια στις ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο (vd)