Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας Τρίπολης | "Παρών" στο Συνέδριο Ιατρικής "Isokinetic"! (εικόνες)

Αστέρας Τρίπολης | "Παρών"  στο Συνέδριο Ιατρικής "Isokinetic"! (εικόνες)

Ο σύλλογός μας συμμετείχε στο 31ο Συνέδριο "Isokinetic" που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως 27 Μαΐου στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Atletico Madrid FC.

Τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκπροσώπησαν στο συνέδριο οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, κ. Στέργιος Καρακίτσιος, κ. Παναγιώτης Μπουντούρης και κ. Γιώργος Πριόνας. 

Το συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1992 υπό την αιγίδα της FIFA, παρουσία επιστημόνων και λειτουργών υγείας από όλο τον κόσμο. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μέσω των συνέδρων που εκπροσώπησαν τον σύλλογο και των επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας, παρουσίασε εργασία αποκατάστασης τραυματισμών, η οποία αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερη χρήσιμη από την επιστημονική κοινότητα που την παρακολούθησε.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εξακολουθεί να είναι παρών σε όλες τις σημαντικές ποδοσφαιρικές συναντήσεις στο διεθνές στερέωμα, να στέκεται δίπλα σε σπουδαία ποδοσφαιρικά brand names και να παρακολουθεί τις εξελίξεις με πολυεπίπεδα οφέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο παρέστη και ο ποδοσφαιριστήςJosé Luis Valiente, αν και έχει αποχωρήσει από την ομάδα, δείχνοντας πόσο αγαπά και δεν ξεχνά τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο έχει μέσα στην καρδιά του!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Συνέδριο Ιατρικής "Isokinetic"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...