Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με κάλαντα η τελευταία προπόνηση του Αστέρα για το 2013!

Με κάλαντα η τελευταία προπόνηση του Αστέρα για το 2013!

Η τελευταία προπόνηση του 2013 πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αστέρα, με μία ευχάριστη έκπληξη να περιμένει το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού δύο μικροί φίλοι του Αστέρα, ο Σταύρος και ο Στέφανος, πήγαν στην προπόνηση για να τους ψάλουν τα κάλαντα. Φορώντας κόκκινα σκουφάκια και τρίγωνα στα χέρια πρόσθεσαν μία όμορφη και ξεχωριστή νότα στη σημερινή προπόνηση της ομάδας..

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας Στάικο Βεργέτη έδωσε έμφαση σε θέματα φυσικής κατάστασης και τελειώματα φάσεων εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα το προσεχές Σάββατο.

Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια ο προπονητής του Αστέρα χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε γκρουπ, αφιερώνοντας πολύ χρόνο σε τελειώματα φάσεων και «οικογενειακό διπλό» στο μισό γήπεδο.

Στη σημερινή προπόνηση οι τραυματίες Μουνάφο, Λούι, Ναβάρο και ο Κουρμπέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ παράλληλα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δεν αφήνουν περιθώρια για κάποια μέρα ξεκούρασης και για αυτό έχει προγραμματιστεί προπόνηση αύριο το απόγευμα, η πρώτη της νέας χρονιάς.

Αυτό δε σημαίνει ότι η είσοδος της νέας χρονιάς δεν θα εορταστεί, αφού απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της ομάδας σε γνωστό μαγαζί της Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...