Συμφωνία για προώθηση του σκοπευτικού αθλητισμού στην Αρκαδία
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, υποδέχτηκε στο γραφείο του, τον πρόεδρο του τοπικού Φιλοσκοπευτικού Συνδέσμου «Εύανδρος», Παναγιώτη Παράσχο, και το διοικητικό συμβούλιο για μια σημαντική συνάντηση.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των σκοπευτικών αγώνων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη στήριξη των σχετικών πρωτοβουλιών. Ο Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της σκοπευτικής δραστηριότητας στην περιοχή και την υποστήριξη σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό.
Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Παράσχος, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την υποδοχή και την ευκαιρία να συζητήσουν στρατηγικές για την περαιτέρω προώθηση του σκοπευτικού αθλητισμού.
Σχετικά Άρθρα
- Η "Ενωμένη Ρωμηοσύνη" οργανώνει μονοήμερη πνευματική εξόρμηση σε ιερά προσκυνήματα της Αττικής
- Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών για το βανδαλισμό της προτομής Πλουμπίδη: "Πρωτοφανές περιστατικό για το χωριό μας, έχει την καταδίκη όλων μας"
- Η Παγγορτυνιακή ζητά άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών - "Αδράνεια και αδιαφορία για την Εθνική Οδό Τρίπολης - Πύργου"
- Μαθητές από τη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη γιόρτασαν την Ημέρα της Ευρώπης (εικόνες)
- Μάκαρης - Φαράντος | "SOS για τα Λαγκάδια: Η Αρκαδία δεν μπορεί να περιμένει άλλο!"






