Έκθεση φωτογραφίας στην Τρίπολη με θέμα τις ποδοσφαιρικές ομάδες του παρελθόντος (εικόνες - βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε και πραγματοποιείται μια έκθεση φωτογραφίας, με θέμα τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες του παρελθόντος και τίτλο «Παίζουμε μπάλα από παλιά» η οποία θα περίπου μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο. Τα μεγάλα photo pannels του Δήμου Τρίπολης αυτή τη φορά «φιλοξενούν» σε κεντρικά σημεία της Αρκαδικής πρωτεύουσας φωτογραφίες με τοπικές ομάδες που κατά το παρελθόν έχουν γράψει της δικής τους μικρότερη ή μεγαλύτερη ιστορία.
Γι’ αυτή την έκθεση μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σχολιάζοντας αρχικά ότι σκοπός της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας, μετά τις παλαιότερες επιτυχημένες αντίστοιχες εκθέσεις, ήταν στο να αναδειχθούν αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες του παρελθόν από περιοχές του Δήμου Τρίπολης. Πρόσθεσε ότι έγινε προσπάθεια να προβληθούν σ’ αυτή την έκθεση και κάποιες ομάδες που σήμερα δεν υπάρχουν όπως ο Αετός Βουνού, χαρακτηρίζοντάς την μεταξύ άλλων ως μια νοσταλγική έκθεση που αφορά τους μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Σε ότι αφορά το διαγωνισμό φωτογραφίας αναμένεται να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα, σε μια προσπάθεια καθιέρωσης της Τρίπολης ως μία πόλη που αγαπά τη φωτογραφία. Σ’ αυτή την προσπάθεια με τις εκθέσεις και τους διαγωνισμούς φωτογραφίας ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε, ότι βοηθάει πολύ ο κ. Νίκος Φλώρος.
Τέλος ο κ. Τζιούμης εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσους προσέφεραν φωτογραφίες μεταξύ των οποίων τον κ. Χρήστο Καρνέζη.
ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΣ.
Σχετικά Άρθρα
- Ξερά χόρτα και κίνδυνος πυρκαγιάς στη Νέα Δάφνη | Δήμαρχος Γορτυνίας: "Αφού δεν έχουν φτάσει οι εικόνες στις υπηρεσίες του Δήμου, δεν με ενδιαφέρει"
- Παράλιο Άστρος | Η ανακοίνωση για την 5η κατασκηνωτική περίοδο
- Γκράφιτι σε σχολείο των Άνω Λιοσίων για τον αδικοχαμένο 15χρονο Νικόλη Τσεβά από την Ζάτουνα
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)
- Τσίχλης και Παναγάκης στη Βουλή | "Δεν έχει γίνει κανένα μεγάλο έργο στην Μεγαλόπολη"