Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μέτρα για την καταλληλότητα των γηπέδων ποδοσφαίρου λαμβάνει ο δήμος Νότιας Κυνουρίας

Μέτρα για την καταλληλότητα των γηπέδων ποδοσφαίρου λαμβάνει ο δήμος Νότιας Κυνουρίας

 

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας ότι ο  Δήμος στα όρια των δυνατοτήτων του και με το προσωπικό του, θα κάνει ότι απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή αθλητικών αγώνων και αγωνισμάτων στις αθλητικές του εγκαταστάσεις.

 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε το λόγο στον κ. Δήμαρχο ο οποίος έθεσε υπόψη του συμβουλίου τα κατωτέρω:

Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας μας απέστειλε το υπ’ αρ. πρωτ. 14844/4-11-2013 έγγραφο με θέμα «Άδειες καταλληλότητας Δημοτικών Γηπέδων», το οποίο αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω: «Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αρ. 26437 ΚΥΑ η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2415/Β/27.9.2013, ρυθμίζεται κάθε αναγκαίο ζήτημα που αφορά στις άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και παρατείνεται μέχρι την 31ηΔεκεμβρίου 2013 η διάρκεια ισχύος των αδειών λειτουργίας που ήταν σε ισχύ κατά την δημοσίευση της υπ’ αρ. 46596/22.11.2004 ΚΥΑ καθώς επίσης και όλων των αδειών λειτουργίας που εκδόθηκαν μετά από αυτήν.

Επειδή τα γήπεδα όπου διεξάγονται οι αγώνες στο Νομό Αρκαδίας είναι Δημοτικά και κατά το έτος 2012 η αρμόδια επιτροπή που προβλέπεται από το σχετικό Νόμο δεν είχε χορηγήσει άδειες λειτουργίας λόγω συγκεκριμένων ελλείψεων σε αυτά, είναι αναγκαίο να γίνουν άμεσα από εσάς οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να είναι δυνατή η χορήγηση άδειας λειτουργίας για τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων και αγωνισμάτων.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας καθότι από 1.1.2014 δε θα είναι δυνατή η συνέχιση των αγώνων ποδοσφαίρου αρμοδιότητας της Ε.Π.Σ Αρκαδίας».

Λαμβάνοντας υπόψη το ανωτέρω έγγραφο εισηγούμαι τη λήψη σχετικής με το θέμα απόφασης υπό του Δημοτικού Συμβουλίου. 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...