Αρκαδικός - Οι καλές εμφανίσεις και τα ρεκόρ του αρχηγού

Στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ερμή Λαγκαδά ο Γιώργος Κοψαύτης πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστς και 2 κλεψίματα βάζοντας με τη σειρά του ένα… λιθαράκι στη νίκη του Αρκαδικού.
Παράλληλα με αυτή την καλή εμφάνιση, ο αρχηγός του φετινού Αρκαδικού συμπλήρωσε 70 παιχνίδια στην Α2 με τη φανέλα της ομάδας και είναι ο τέταρτος που φτάνει σε αυτό τον αριθμό μετά τους Τσιότρα, Παπαδάκη, Σωκρ.Γκιζόγιαννη, ενώ με τους 18 πόντους που σημείωσε πλησίασε στην 3η θέση των σκόρερ του Αρκαδικού τον Τσιότρα (719-714) και λογικά στο Σαββατιάτικο παιχνίδι εναντίον του Ψυχικού θα τον ξεπεράσει.
Τέλος, ο Γιώργος Κοψαύτης στον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά έφτασε στα 89 εύστοχα τρίποντα με τον Αρκαδικό στην Α2 κατηγορία, που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που θα ξεπεράσει τα 100 τρίποντα μετά τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη.