Με παιδικές φωνές γέμισαν οι εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (εικόνες)
Οι εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", καθημερίνα γεμίζουν με παιδικές φωνές, χαμόγελα και κιτρινομπλέ στιγμές.
Οι ποδοσφαιριστές της Β' ομάδας, Άγγελος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Λάσκαρης και Δομίνικος Προύντζος υποδέχθηκαν τους μαθητές του 10ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης και υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μας φίλους.
Σχετικά Άρθρα
- «Επικίνδυνο σημείο λόγω μη ορατότητας οχημάτων στην Βυτίνα»
- Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα | Μιχόπουλος: "Nιώθω περήφανος που βλέπω την Μεγαλόπολη ζωντανή, φιλόξενη και γεμάτη χαμόγελα"
- Η αυλαία του 5ου Φεστιβάλ Τσακωνιάς έπεσε στον Άγιο Ανδρέα (εικόνες)
- Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος στο Παλαμάρι Γορτυνίας (εικόνες)
- Υπό έλεγχο η φωτιά στο χωριό Άγιος Βασίλειος, κοντά στην Τρίπολη
2 σχόλια
-
20:58 Αυτούς μια χαρά τους ξέρει η μάνα τους γιατί έχουν ονοματεπώνυμο. Καλύτερα να ψαχτείς μήπως δεν ξέρει εσένα η μάνα σου ανώνυμο μηδενικό, που σου έφταιξαν τα παιδιά που έδιναν αυτόγραφα. Μπορεί να ήταν παιδιά σου ρε γλειώδη τύπε ή παιδιά μου ή του καθένα μας
-
Που κατάντησε η παιδεία. Ποιοί είναι αυτοί που δίνουν αυτόγραφα στα μικρά παιδιά. Αυτούς δεν τους ξέρει η μάνα τους.






