Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος Γιώργος Ορφανίδης

Σαν σημερα 1η Νοεμβρίου 1951 γεννιέται ο Γιώργος Ορφανίδης, ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ και ένας παίχτης που φόρεσε και τη φανέλα του ιστορικού Παναρκαδικού.
Αποτελεί ίσως τον πιο ψυχωμένο αθλητή του ΗΡΑΚΛΗ με ατσάλινη θέληση. Ο Γιώργος Ορφανίδης είχε φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο μία φορά, σε φιλική αναμέτρηση της Εθνικής με τη Σουηδία στο γήπεδο Χαριλάου. Αποτελούσε παίκτη-θρύλο, που έδωσε τα πάντα για το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ και για τον Παναρκαδικό. Χωρίς αμφιβολία αποτελούσε σίγουρα μια από τις πιο μεγάλες ψυχές.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών στις 3 Ιανουαρίου 2024. Αθάνατος δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.
Σχετικά Άρθρα
- 28χρονος οδηγούσε επικίνδυνα στην Τρίπολη - Είχε διαπράξει και απάτες με συνεργό - Συνελήφθη από την αστυνομία!
- Στον Αετό Δάρα συνεχίζουν Τσαρουχάς, Τσάμης και Τραχανάς
- Σαββατόβραδο στην Τρίπολη | "Ένστολες και μη δυνάμεις της πόλης έκλεισαν τα μοναδικά τρία ανοιχτά μαγαζιά - Που μπορεί να φτάσει αυτό το ανέκδοτο;"
- Πανελλήνιο ρεκόρ στα 6,08 μέτρα από τον Γορτύνιο Εμμανουήλ Καραλή
- Σάκης Αρναούτογλου: "Μεγάλη αλλαγή του καιρού πριν τον Δεκαπενταύγουστο"