Τζιούμης για το κολυμβητήριο: "Τα έργα συνεχίζονται πλέον με αμείωτη ένταση - Σκεπάστηκε η μικρή πισίνα - Το έργο δεν θα πέσει έξω"
Για το κολυμβητήριο ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης ρωτήθηκε στη διάρκεια συνέντευξης του στη δημοτική ραδιοφωνία και είπε ότι το έργο έχει εργολαβία, ότι ήδη σκεπάστηκε η μικρή πισίνα και ότι τα έργα συνεχίζονται πλέον με αμείωτη ένταση από τον εργολάβο.
Ξεκαθάρισε ότι το έργο δεν πρόκειται να πέσει έξω και σημείωσε ότι το κολυμβητήριο με την ολοκλήρωσή του θα είναι λειτουργικό.
Επανέλαβε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί, διότι δεν μπορεί να ξέρει σε τι βαθμό θα υλοποιείται η ροή των χρηματοδοτήσεων.
Σκχολίασε ότι ο σκελετός του κολυμβητηρίου είναι καινούργιος σχεδόν ολόκληρος και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν το πάνελ.
(φωτογραφία αρχείου)
Σχετικά Άρθρα
- Η πρώτη επέτειος ενθρονίσεως του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου (εικόνες)
- Το "ευχαριστώ" του Παναρκαδικού για την φιλοξενία του Πανθυρεατικού
- Πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη - Πέθανε η σύζυγός του σε ηλικία 62 ετών
- Χάλκινο μετάλλιο για τον Σκακιστικό Όμιλο Τρίπολης
- Το Στασινοπούλειο και η ιδιαίτερη προσφορά του στον τόπο μας - Επίσκεψη ΚΑΠΗ Τρίπολης (εικόνες)
3 σχόλια
-
η στατική μελέτη υπάρχει ? θα είναι διαθέσιμη στην επιτροπή ελέγχου?
και τι θα πει ο σκελετός είναι καινούργιος σχεδόν ολόκληρος?
Ο παλιός σκελετος που βρίσκεται? -
08:18 Από ποιούς να ζητήσει συγγνώμη από τα ανώνυμα τρολ του διαδικτύου;
-
Μετά από πέντε χρόνια κατάντιας δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς ,μόνο συγνώμη πρέπει να ζητάς από τους πολίτες.





