Κ19 | Ισοπαλία στη Λιβαδειά με δύο γκολ του Τηλαβερίδη - Χάθηκε η νίκη στο 90+1'
Η ομάδα Κ19 του ASTERAS AKTOR αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τηv αντίστοιχη του Λεβαδειακού σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.
Οι Αρκάδες αν και προηγήθηκαν δυο φορές με τον Τηλαβερίδη στο 24ο και 44ο λεπτό δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη καθώς οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ στο 33' και 90+1'.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ASTERAS AKTOR
Κακαδιάρης, Ανδρεάδης , Ρουμελιώτης Κ., Κακουλής, Καραγλάνης, Κάλα, Τηλαβερίδης (82' Αγγέλου), Νούλας (82' Σαμπάιο), Αγγελάκης (79' Μηνασίδης), Ντερβίση, Γεωργόπουλος (57΄ Σαχινίδης)
Tags:
Κ19 Αστέρας Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Σεμινάριο λογιστών φοροτεχνικών στην Τρίπολη
- Α΄ΕΠΣΑ | Πρώτος σκόρερ με 16 γκολ ο Θεόδωρος Παρασκευόπουλος του Πανθυρεατικού
- Β΄ΕΠΣΑ | Πρώτος σκόρερ με 11 γκολ ο Ιωάννης Βεργέτης του Παναρκαδικού
- Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ | Eορταστική ημερίδα 4ης βαθμίδας open και κοπή πίτας (εικόνες)
- Από την ταπείνωση του Τελώνη στο φως της Αναστάσεως – Το πνευματικό ταξίδι του Τριωδίου προς το Πάσχα






