Κ19 | Ισοπαλία στη Λιβαδειά με δύο γκολ του Τηλαβερίδη - Χάθηκε η νίκη στο 90+1'

Η ομάδα Κ19 του ASTERAS AKTOR αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τηv αντίστοιχη του Λεβαδειακού σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.
Οι Αρκάδες αν και προηγήθηκαν δυο φορές με τον Τηλαβερίδη στο 24ο και 44ο λεπτό δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη καθώς οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ στο 33' και 90+1'.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ASTERAS AKTOR
Κακαδιάρης, Ανδρεάδης , Ρουμελιώτης Κ., Κακουλής, Καραγλάνης, Κάλα, Τηλαβερίδης (82' Αγγέλου), Νούλας (82' Σαμπάιο), Αγγελάκης (79' Μηνασίδης), Ντερβίση, Γεωργόπουλος (57΄ Σαχινίδης)
Tags:
Κ19 ASTERAS AKTOR,Σχετικά Άρθρα
- Τι είναι αυτό που συνδέει την Τρίπολη με τον Έβρο;
- Αποστολόπουλος για τις τσιμεντοστρώσεις στο Μαίναλο: "Ο δρόμος πρέπει να μείνει χωματόδρομος, για να κάνουμε το πανηγύρι μας;"
- Μέγας για την παράκαμψη Λαγκαδίων: "Να δούμε πιο ζεστά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών"
- Μπαράζ ευχαριστιών από τον Κούλη | «Ευχαριστώ Παπαθανάση, ευχαριστώ Περιφέρεια, ευχαριστώ ΕΥΔΑΜ»!
- Γιαννακούρας: "Τι έχετε κάνει έξι χρόνια για το δρόμο στα Τσιτάλια;" - Μανδρώνης: "Έχει ζητηθεί η σύνταξη συνολικής μελέτης"