Γιώργος Λαγός: «Δρομολογούμε άμεσα την επίλυση των προβλημάτων στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ»
 
 
															
						Με αφορμή τη διακοπή του αγώνα μπάσκετ «ΓΕΑ Άμιλλα – Προμηθέας», στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης και τα δημοσιεύματα τα οποία ακολούθησαν, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Τρίπολης κ. Γιώργος Λαγός προχώρησε στην εξής δήλωση: «Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ είχαμε προχωρήσει σε μία παρέμβαση πριν από περίπου τρεις μήνες. Προέκυψαν νέα προβλήματα στεγανότητας στη στέγη και σε άλλα σημεία του γυμναστηρίου.
Δρομολογήσαμε άμεσα να μεταβεί ο εργολάβος, να ελέγξει και να αποκαταστήσει τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει.
Παράλληλα, η δημοτική αρχή προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την επιδιόρθωση του συνόλου της στέγης, προκειμένου να μην προκύψουν ξανά αντίστοιχα ζητήματα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ».
Σχετικά Άρθρα
- Συνέδριο Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής – Κώστας Τζιούμης: «Μαζί, κρατάμε ζωντανή τη φλόγα της Αρκαδίας» (vd)
- Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στην Τρίπολη
- Αντιδήμαρχος Οικονομόπουλος: "Η καθαριότητα αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για τον Δήμο μας" (εικόνες)
- Ανοίγει ο δρόμος για να αξιοποιηθούν τα χρήματα του Κληροδοτήματος Ιωάννη Γκαύρου στα Βέρβενα!
- Στην Τρίπολη ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας - Προετοιμασία για τη χειμερινή περίοδο
4 σχόλια
- 
																								   Α ρε Τήρη Τήρη Σουρωτήρη Ζήκο που είσαι ρε ψυχή να καβαλήσεις το αγροτικό της πολιτικής προστασίας και να "οργώσεις" την πλατεία Βαλτετσίου, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Λείπεις 
- 
																								   Λαγε άσε τα λόγια και κάνε πράξεις 
 Που ξανακουστηκε κουβάδες για να πέφτουν τα νερά
 Κατα τα άλλα όλο έργα και απευθείας αναθέσεις είσαστε
 Ρε στρωθειτε στη δουλειά γιατί το παραξεφτυλισατε
- 
																								   Την σκεπή την παρέλαβε τον 2/2020..... 
 Πάντως όχι ο Λαγός.
 Άρχισαν τα προβλήματα στην καινούργια σκεπή αρχές 2024.
 Ο Λαγός όπως έχει δηλώσει στο Δημοτικό συμβούλιο έφερε τον εργολάβο κατασκευής και έκανε τις πρώτες διορθώσεις.
 Τι άλλο έπρεπε να κάνει.
 Μερικοί θα ήθελαν να ανέβει με σκάλα και να κάνει τις επισκευές
- 
																								   Το περίφημο έργο της σκεπής του κλειστού προγραμματίστηκε και εκτελέστηκε το 2019 από την παράταξη του Παπαδημητρίου. 
 Τώρα τι φταίει ο Λαγός που ανέλαβε το 2024 ,τι να πω με ξεπερνάει.





