Η στιγμή που η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στη Βυτίνα! (vd)
Στη Βυτίνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΚ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Την κιτρινόμαυροι αποστολή υποδέχθηκαν φίλοι της ΑΕΚ από την Αρκαδία, αποθεώνοντας τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες.
Οι φίλοι της Ένωσης ζήτησαν Πρωτάθλημα και Κύπελλο από τους ποδοσφαιριστές και φυσικά το διπλό στο αυριανό (23/2) ματς στην Τρίπολη.
Σχετικά Άρθρα
- Νότια Κυνουρία | Υποσχέσεις χωρίς έργα – Παρέμβαση του κ. Σταύρου Τσίχλη για λιμάνι, καταδυτικό πάρκο και διακοπές ρεύματος
- Στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Βλάσης (εικόνες)
- Γιαννακούρας από τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στην Τρίπολη: «Η δύναμή μου είστε εσείς, οι συμπατριώτες μου» (vd)
- Ευχαριστήριο από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρίπολης
- Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2026: «Κοινότητες»
2 σχόλια
-
Ωραίοι "αρκάδες". Στο γήπεδο θα δούμε το θα κάνετε....
-
Αποθεώστε κάφροι τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ που η αποστολή της ΑΕΚ πάτησε στο φεγγάρι ... εεε τα χώματα της Βυτίνας.
ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΕΕ ΕΕ ΕΕ Πρωτάθλημα και Κύπελλο και στο σημερινό ματς διπλό. ΑΜΕ!!!






