Συνέδριο ΠΣΑΤ – ΕΑΚ στη Γορτυνία | Βραβεύτηκε ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος: «Αρκαδία και Κύπρος έχουν κοινές καταβολές» (vd)

Για τη σημασία του λειτουργήματος της αθλητικής δημοσιογραφίας μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αρκαδία ΑΕ Παναγιώτης Βαλασόπουλος στο συνέδριο των αθλητικών συντακτών Ελλάδας και Κύπρου στη Δημητσάνα.
«Ευχαριστούμε τους αδελφούς Κυπρίους» είπε και τόνισε η Αρκαδία και Κύπρος είναι περιοχές με κοινούς προγόνους και καταβολές.
Ευχόμαστε να γευτείτε την Αρκαδική και Γορτυνιακή φιλοξενία» τόνισε ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκε από τους υπεύθυνους του συνεδρίου.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Η αναφορά του Κώστα Τζιούμη στον Ιουστίνο: "Eυχόμαστε και ελπίζουμε να είναι σύντομα μαζί μας"
- Εγκαινιάστηκε η πλατεία Αγίας Βαρβάρας - "Κόσμημα" τη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Τρίπολης! (vd)
- Το πρόγραμμα των κοριτσιών του Αστέρα Τρίπολης!
- Κατσίπος: "Εξαιρετικό παράδειγμα η συνεργασία μας με τον Κώστα Τζιούμη - Μέσα από συνέργειες, παραδίδουμε σημαντικά έργα στις τοπικές κοινωνίες"
- Ανησυχία για την ξήρανση ελάτων στον Πάρνωνα | Επιστολή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος