Ο Ερμής Μελιγούς σήκωσε την ... κούπα του πρωταθλητή! (vd)
Πρωταθλήτρια ομάδα στην Α' ΕΠΣΑ αναδείχθηκε ο Ερμής Μελιγούς και το Σάββατο έγινε μία εκδήλωση απονομή του τροπαίου στην ομάδα.
Οι άνθρωποι του Ερμή ευχαρίστησαν την ομάδα του Κορακοβουνίου για την παραχώρηση του γηπέδου, ενώ ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες στον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη, τους δημοτικούς συμβούλους, την ΕΠΣΑ και τους μεγαλομέτοχους της ΠΑΕ Αστέρας, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, καθώς και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργο Μποροβήλο, καθώς και τον Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Μποροβήλο.
Ζήτησαν μέχρι τον Ιούλιο να έχουν ολοκληρωθεί απαραιτήτως τα έργα στα γήπεδα από την περιφέρεια.
Στην τελετή ήταν ο Πρόεδρος, Δημήτρης Αντωνίου, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Καραγιάννης, η ψυχή της ομάδας Άκης Πενταφρόνιμος και ο προπονητής Καδάς Ιωάννης, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Μαυριάς. Ειδική αναφορά έγινε στον πρώτο σκόρερ Κολιόπουλο Κωνσταντίνο, στον δεύτερο σκόρερ Ράλλιο Παναγιώτη, καθώς και σε όλους τους ποδοσφαιριστές που παρέλαβαν το μετάλλιο τους. Ειδική μνεία έγινε στους αρχηγούς Στέφανο Βέργο, Βασίλη Κάτσίρη και στον Τάκη Πολυμενάκο.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Ερμής Μελιγούς,Σχετικά Άρθρα
- Ο Αστέρας είναι εδώ και … ζωντανός! Νίκη με ανατροπή, προσπέρασε ΑΕΛ και Πανσερραϊκό – Ήρωας ο Παπαδόπουλος με απόκρουση πέναλτι!
- Η προκήρυξη για τον Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια
- Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας | Εξάσκηση Τμήματος Ορεινής Διάσωσης στη Νεστάνη (εικόνες)
- Ξεκινά η διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Τέχνης στα σοκάκια της Καρύταινας
- Δρόμος Πίστης στα Δολιανά | Η παράδοση με τη μεταφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου ενώνει γενιές (εικόνες)






