Γυναικεία ομάδα Αστέρα Τρίπολης | Εύκολη νίκη με Προξένου και Μιχαήλ!

Το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0 της Αγίας Παρασκευής σε εντός έδρας αγώνα για την 19η αγωνιστική της Α' Εθνικής Γυναικών.
Για την ομάδα μας άνοιξε το σκορ η Μιχαήλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10ο λεπτό. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Προξένου εκτέλεσε νέο πέναλτι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα στην επαναφορά μετά την αρχική απόκρουση. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε η Προξένου στο 78' με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενες έχασαν πέναλτι στο 89ο λεπτό.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Γρηγοριάδου, Κέκα, Σαΐχ, Τζαφέρη, Καραγιάννη (61' Πίτσιου), Μιχαήλ, Δασκάλου (77' Κανέλλου), Δρακωνάκη, Γούλα, Rocane (61' Μελισσού), Προξένου
Σχετικά Άρθρα
- 15 χρόνια Ερατεινή | Μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη!
- Κίνημα Δημοκρατίας: "Η περίπτωση του Δρ. Γεώργιου Φαράντου αποκαλύπτει το μέγεθος της κομματικής αυθαιρεσίας"
- 46ο Φεστιβάλ Άκοβας στο Βυζίκι | Μπήκαμε στην Τελική Ευθεία!
- Ανακατασκευάστηκε οδός με πλατύσκαλα στην περιοχή Ταξιαρχών | Τζιούμης: «Είμαστε παντού - Τρίπολη και χωριά - για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα»
- Ο αμυντικός Χρήστος Ψυχογιός στον Ορχομενό Λεβιδίου