Ισοπαλία για την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης AKTOR
Η ομάδα Κ19 του ASTERAS AKTOR αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.
Οι Αρκάδες αν και προηγήθηκαν με γκολ του Αγγελάκη στο 48ο λεπτό η ομάδα του Παναιτωλικού κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με γκολ στο 84ο λεπτό. Τον αγώνα ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες και οι δύο ομάδες.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ASTERAS AKTOR
Κριαράς, Μποτόπουλος (61' Καραγλάνης), Μηνασίδης, Αργειτάκης, Κολοσκόπης (61' Ρουμελιώτης), Νούλας, Δριγκάκης (61' Πικουλής), Παπαδημητρίου (70' Σαββόπουλος), Αγγελάκης, Κάλα, Γεωργόπουλος (77' Σαχινίδης)
Tags:
Κ19 Αστέρας Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη · Σταύρος Τσίχλης: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις – Υψηλό επίπεδο και εξαιρετική αρτιότητα»
- Η ιστορική μνήμη της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζωντάνεψε στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (εικόνες)
- Έναρξη εγγραφών στην Παιδική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης
- Γκερέκου για τη Δημητσάνα: "Ένας τόπος με βαθιές ρίζες, με ιστορία, με ανθρώπους που κρατούν τον τόπο τους ζωντανό"
- Άνοιξαν για το κοινό τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου | Εκκρεμεί το αίτημα να είναι επισκέψιμα όλο το χρόνο - Η Τρίπολη να κηρυχθεί ως "πόλη μαρτυρική"






