Αποκάλυψη Μποροβήλου | "Υπάρχει διάθεση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση για να προχωρήσει το στέγαστρο στο γήπεδο του Αστέρα"
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης AKTOR Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στη ΔΡΤ για τα πολύ μεγάλα έργα υποδομής στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με την αντικατάσταση τόσο του αγωνιστικού χώρους, όσο και του αρδευτικού και αποστραγγιστικού δικτύου. Αναμένονται σημαντικές παρεμβάσεις και στις κτιριακές εγκαταστάσεις, συμπλήρωσε.
Για το θέμα του στεγάστρου του «Θ. Κολοκοτρώνης» για το οποίο τόσες προσπάθειες έχουν γίνει κατά το παρελθόν, ο κ. Μποροβήλος τόνισε ότι οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, αλλά εκφράζεται το μεγάλο παράπονο των ιδίων. Παράπονο όταν βλέπουν ότι ενώ σε άλλους συλλόγους διατίθενται επιχορηγήσεις από το Κράτος για την υλοποίηση γηπέδων και βελτιώσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις, σε Δημοτικό γήπεδο όπως αυτό του «Θ. Κολοκοτρώνης» μέχρι σήμερα δεν έχει μπει ούτε καρφί από όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, από την Πολιτεία ή την Περιφέρεια και το Δήμο.
Αποκάλυψε ωστόσο τη θετική ανταπόκριση και διάθεση σε σχετικό αίτημα του Αστέρα, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση για το θέμα του στεγάστρου, μετά από συνάντηση η οποία είχε πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες.
Σχετικά Άρθρα
- Το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας για επίσκεψη Ανδρουλάκη | Σοβαρά φορολογικά κίνητρα για μόνιμες επενδύσεις στη Μεγαλόπολη, να αξιοποιηθούν οι εκτάσεις των ορυχείων
- Στις 5.00 αρχίζει το ματς | Μονόδρομος η νίκη για τον Αστέρα απέναντι στην Καλαμάτα!
- Τρίπολη | Η γιορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στις εγκαταστάσεις της 124 ΠΒΕ (εικόνες - βίντεο)
- Η περιφορά της εικόνας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Λαγκάδια Γορτυνίας (εικόνες - βίντεο)
- Η γιορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Κανδήλα Αρκαδίας (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Συγχαρητήρια πρόεδρε ακουσα την συνέντευξη που έδωσες και δεν σού κρύβω ότι είμαι κάποιος πού όταν χάνει ο Αστέρας γιατί θέλω να κερδίζει γράφω αρνητικά. Είναι κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουμε εμείς οι απέξω. Να βγαίνεις κάπου κάπου να μάς ενημερώνεις. Για όλα αυτά πού είπες με κάλυψες. Μηλισες για τον παναρκαδικο που σωστά είπες με αυτόν μεγαλώσαμε. Συγχαρητήρια και πάλι.






