Η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Ευθυμία Μπράμε στον Αστέρα Τρίπολης!

Η ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας, Ευθυμία Μπράμε εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Η Ευθυμία γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2000 και αγωνίζεται ως μέσος. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Ελλάδας, ενώ έχει αγωνιστεί και στα κλιμάκια υποδομής της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας.
Η Ευθυμία Μπράμε έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, έχει επίσης αγωνιστεί στην ΡΕΑ και στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει εμπειρία και από το Champions League, έχοντας μάλιστα σκοράρει τρεις φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έχει επίσης αγωνιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο University Of Louisiana at Monroe και στο Monroe Community College, με το οποίο μάλιστα είχε πετύχει 13 γκολ και είχε στο ενεργητικό της 19 ασίστ και το 2019 είχε ψηφιστεί στην 2η καλύτερη 11άδα πανεπιστημιακού πρωταθλήματος (NJCAA Division I Womens' Soccer All America).
ΔΗΛΩΣΗ
"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποτελεί μία νέα πρόκληση για εμένα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας, τους οποίους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, για αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έχουν στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".
Σχετικά Άρθρα
- Νέα έργα σε 1ο δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο | Τζιούμης: «Δημιουργούμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς» (vd)
- Με 46 συμμετοχές η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου
- Δήμος Τρίπολης | Το "ευχαριστώ" από την αντιδήμαρχο Κλειώ Κορώνη - Παπαντωνίου στην Περιφέρεια για τον απινιδωτή στο Σπήλαιο Κάψια (vd)
- Στεμνίτσα | Αύγουστος με έκθεση υφαντών χαλιών Στεμνιτσιώτικης τέχνης και έκθεση φωτογραφίας!
- Διακοπές ρεύματος θα γίνουν την Παρασκευή στην Τρίπολη