Η διεθνής Αναστασία Σπυριδωνίδου στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!
Ανακοίνωση συνεργασίας του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την διεθνή ποδοσφαιρίστρια, Αναστασία Σπυριδωνίδου.
Η ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας, Αναστασία Σπυριδωνίδου εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Η Αναστασία γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1997 και αγωνίζεται ως επιθετικός, διαθέτοντας πλούσιο βιογραφικό και διεθνή καριέρα σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Ελλάδας, μετρώντας 56 συμμετοχές και με 19 γκολ είναι δεύτερη σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ έχει αγωνιστεί και στα κλιμάκια υποδομής της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας.
Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στον Άρη, στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Champions League Γυναικών. Εκτός συνόρων έχει εμπειρίες από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα. Της Ισπανίας με τη φανέλα της Zaragoza CFF, της Κύπρου με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στην Ιταλία αγωνίστηκε στη Bari, στη Ternana και στη Parma. Στην Serie B μάλιστα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με 30 γκολ.
Καλωσορίζουμε την Αναστασία Σπυριδωνίδου στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.
ΔΗΛΩΣΗ
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο σύλλογος στο πρόσωπό μου. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, θα δουλέψω σκληρά και θα δείξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, για να πετύχουμε τους ομαδικούς στόχους. Ελπίζω να έχουμε μια υγιή και πετυχημένη σεζόν και να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας".
Σχετικά Άρθρα
- Από τα Λαγκάδια στο Λιβαδάκι: μια Γορτυνία αποκλεισμένη και εξαπατημένη
- Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη και το ... εσπρεσάκι! (vd)
- Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ακαδημία Φαρμάκου | Κοινές δηλώσεις με Βλάση για την επαγγελματική κατάρτιση και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας (vd)
- Χορωδία από τη Λουιζιάνα στο 51ο Κοντσέρτο της Χορωδίας Τρίπολης!
- Γεωργιάδης από το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης: "Θα είναι έτοιμο στο τέλος Ιουνίου - Θα επαναπροκηρύξουμε θέση παιδιάτρου και οδηγού ασθενοφόρου"






