Μπάσκετ | Αγχωτική νίκη για το παιδικό του Πελασγού
Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε το ανδρικό τμήμα του ΠΕΛΑΣΓΟΥ την Κυριακή που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης με αντίπαλο την ομάδα του Γυθείου.
Με πολύ άγχος πάτησαν το παρκέ οι αθλητές του ΠΕΛΑΣΓΟΥ καθώς έχουν φτάσει πολλές φορές στην νίκη και στο παρά ένα δεν τα καταφέρνουν.
Τα πολλά λάθη και η αδράνεια στην άμυνα έδωσαν στους φιλοξενούμενους την δυνατότητα να πάρουν την πρωτοπορία στο σκορ και να την διατηρήσουν σε όλο το πρώτο ημίχρονο (33-36).
Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο καθώς οι αθλητές του ΠΕΛΑΣΓΟΥ αντέδρασαν μπροστά στον κίνδυνο μιας ακόμη ήττας , κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να βρεθούν με τέσσερις πόντους μπροστά στο τριάντα (52-48). Στο ίδιο ρυθμό κύλησε και το τέταρτο δεκάλεπτο με το ΠΕΛΑΣΓΟ να ελέγχει το παιχνίδι με την νίκη να πηγαίνει στη Μεγαλόπολη με σκορ 65-61. Αξιόλογη η προσπάθεια των αθλητών του ΓΥΘΕΙΟΥ με προεξέχοντα τον αιώνιο έφηβο Παπαδάκο .Από την πλευρά του ΠΕΛΑΣΓΟΥ ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι σε μια μεγάλη προσπάθεια για την σημαντική από πολλές πλευρές νίκη . Επόμενη αναμέτρηση στους Μολλάους με την τοπική ομάδα .
Ακριβοδίκαιη η διαιτησία των κ.κ Νάστου και Μπακετέα.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ Μεγαλόπολης (Γιαννόπουλος - Μανιάτη): Μαντάς - Δρακόπουλος - Αργυρόπουλος - Μερζιώτης - Καραμπάτσος - Στριγγλής – Τουλκερίδης- Μπελόκας – Δαλάτσης- Παπαμικρούλης –Δρακόπουλος Ι.-Τζαμουράνης.
Γύθειο (Πρόκος): Αποστολάκος - Παπαδάκος - Ντερβάκος - Πετροπουλάκης - Μολλάνι Ρ. – Λιακάκος- Μπαγιώκος .
Tags:
Πελασγός Μεγαλόπολης,Σχετικά Άρθρα
- Το Γυμνάσιο Άστρους βραβεύεται με την Πράσινη σημαία των Οικολογικών Σχολείων
- Το πρόγραμμα για τις Ιερές Ακολουθίες στη Μονή Καλτεζών
- Δύσκολο βράδυ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τον Αστέρα Τρίπολης
- Κούλης για το δυστύχημα με τον θάνατο του 67ρονου Θεόδωρου Δούρου στο Σπάθαρι: "Δυσαναπλήρωτο κενό για τη σύζυγο, τα τρία παιδιά και τα εγγόνια του"
- Κατρίνης: "Η κυβέρνηση έβαλε οριστικό τέλος στον οδικό άξονα Αρχαίας Ολυμπίας-Βυτίνας-Τρίπολης"






