Ισοπαλία στα Γιαννινα ο Αστέρας Β' - Οι παίχτες σήκωσαν τη φανέλα του τραυματία Αγγελίδη
Η ομάδα Β' του ASTERAS AKTOR αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αγώνα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με το εκπληκτικό σουτ του Μπουλούλη έξω από την περιοχή στο 34ο λεπτό και είχε και άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσει το σκορ. Oι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 42’, με τον Bullari να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
Ο ASTERAS AKTOR B' έχει στραμμένο το βλέμμα του στα play offs της Super League 2.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ASTERAS B' AKTOR
Κακαδιάρης, Κοτσώνης(85' Vadacca), Κανελλόπουλος, Grozdanic, Γρομητσάρης, Αλμυράς(75' Γραμμένος), Μπουλούλης, Φρόκου, Frimpong(62' Κεδίκογλου), Simoni(85' Ντερβίση), Fernandez(75' Κάλα)
Σχετικά Άρθρα
- Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Διαφωνίες για το ύψος του εισιτηρίου της συναυλίας Πορτοκάλογλου-Πρωτοψάλτη
- Ροεινό | Μία υπέροχη μουσική βραδιά με την Κωνσταντίνα! (vd)
- Έκθεση ιστορικής φωτογραφίας του Λεβιδίου μέχρι τις 26 Αυγούστου
- Ο Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών για την καταγγελία που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πανηγύρι του χωριού




















