Δυσαρέσκεια από τη Δόξα Μεγαλόπολης για τη διαιτησία
Το Σωματείο της Δόξα Μεγαλόπολης, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Αρκαδίας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έχει λάβει από τη διαιτησία το τελευταίο διάστημα.
Η ιστορία, η διαδρομή και η προσφορά του συλλόγου μας στο αρκαδικό ποδόσφαιρο δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μας αντιμετωπίζει με τρόπο που δεν συνάδει με την ισονομία και τον σεβασμό που αξίζουν όλα τα σωματεία. Απαιτούμε ίση και δίκαιη μεταχείριση, ιδιαίτερα στην κρίσιμη διαδικασία των play out, όπου οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς κρίνονται μέσα σε λίγα παιχνίδια.
Δεν ζητάμε καμία εύνοια. Ζητάμε το αυτονόητο: ισονομία, αντικειμενικότητα και σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εντός των γηπέδων με αξιοπρέπεια και πάθος, υπερασπιζόμενοι την ιστορία και το όνομα της Δόξας Μεγαλόπολης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Δόξα Μεγαλόπολης
Tags:
Δόξα Μεγαλόπολης,Σχετικά Άρθρα
- Πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας; Χτίσε υγιείς βάσεις για το μέλλον σου!
- Λευκή ισοπαλία η Κ15 του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του ΠΑΟ
- Ήττα για την Κ17 του Αστέρα
- Αστέρας | Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και απαίτησε: "Πηγαίντε στο Αγρίνιο και φέρτε το διπλό" (vd)
- Αστέρας Τρίπολης | Το αποτέλεσμα που θέλει στο Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός και τι ισχύει για τις ισοβαθμίες






