Ράσταβατς: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας»
«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, δείξαμε σημάδια βελτίωσης που σίγουρα θα μας βοηθήσουν μελλοντικά, ωστόσο στην επανάληψη η κατάσταση διαφοροποιήθηκε. Δεν αγωνιστήκαμε όπως θα έπρεπε.
Αυτό ήταν το "κλειδί" για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, ωστόσο αυτό που πρέπει να πω είναι ότι πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και εκμεταλλευόμενοι τα θετικά μας στοιχεία, θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνής, Αδάμη, Στρίκος και Χασάπης από την Αρκαδία εκλέχτηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ
- Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ οι Αρκάδες Παπαγεωργίου, Κόκκορης και Νικολάου - Οι τελικοί σταυροί!
- Γιώργος Καπλάνης: "Η Γορτυνία χρειάζεται σχέδιο, όχι λογιστική διαχείριση"
- Τα ΕΛΤΑ μεταφέρονται σε ιδιωτικό ταχυδρομικό πρακτορείο του Άστρους - "Θα συνεχίζουν να παρέχονται όλες οι βασικές υπηρεσίες"
- O Καραγκιόζης, έρχεται στη Μεγαλόπολη!
3 σχόλια
-
Συμφωνούμε Μίλαν. Θα πετύχετε τους στόχους σας για υποβιβασμό στη Super League 2. Αυτός είναι πιο εφικτός στόχος από την παραμονή στην κατηγορία
-
Ότι θα πετύχετε το στόχο σας είναι σίγουρο β' Eθνικη!!!? Απορώ αυτοί οι πρόεδροι δεν παραιτείται κανείς?? Ούτε πρόστιμα πέφτουν στους παίχτες τίποτα!! Έχουμε ακαδημίες και ούτε έναν δεν βάζουν στην κεντρική ομάδα !! Ξεφτίλα!!!
-
Τι να κάνεις και εσύ ρε Ράσταβατς την ευθύνη την έχει ΜΟΝΟ η διοίκηση που έχει αφήσει την ομάδα στο αυτόματο πιλότο [έχει βγει κάποιος μπροστά να μιλήσει ?? ] χωρίς μεταγραφές ουσίας με παίκτες-μέλη του ΚΑΠΗ !!






