Τζιούμης για κολυμβητήριο: "Θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2026 και θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα της Ελλάδας"
Μετά από ερωτήματα του κ. Κατσίρη, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης αναφέρθηκε στο θέμα του κολυμβητηρίου.
Ο δήμαρχος είπε ότι "υπάρχουν κι άλλες εργασίες για το κολυμβητήριο, πέραν της ενεργειακής αναβάθμισης. Να μην φτιάξουμε τα φίλτρα; Τους πρώτους μήνες του 2026 θα ξεκινήσει και θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα κολυμβήτρια της Ελλάδας."
Για νέες συμβάσεις με τη διαδικασία σαλαμοποίησης μίλησε ο κ. Κατσίρης. "Βλέπω πολλά 37.200 ευρώ".
Ο δήμαρχος είπε ότι λέει ψέματα ο κ. Κατσίρης. «Ο γνωστός κ. Κατσίρης που τσουβαλιάζει και προσπαθεί κάτι να πει. Αν πιστεύετε ότι κάποιες εργασίες που ήταν στην ενεργειακή αναβάθμιση, γίνονται ξανά, να πάτε να τις καταγγείλετε. Το κολυμβητήριο απαιτούσε άλλες εργασίες που δεν προβλέπονταν στην ενεργειακή αναβάθμιση. Οι σωληνώσεις δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ. Σκουριασμένες, τρύπιες, να τις αφήσουμε. Ότι γύρω από το κολυμβητήριο πλημμύριζε νερό, να το αφήσουμε έτσι;»
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Η στιγμή που ο Σκαντζός αποκαλεί ψεύτες τους Γορτύνιους (vd)
- Νικολάκου: "Να πάμε στον Πρωθυπουργό κι αν δεν μας ανοίξει την πόρτα, να την σπάσουμε"!
- Πρόεδρος Παγγορτυνιακής: "Στα υπουργεία παραπέμπουν το θέμα στην Περιφέρεια - Τον Γορτύνιο τον ενοχλεί η κοροϊδία"
- Όταν η αγάπη για την Αρκαδία συναντά την αποτελεσματικότητα | Η περίπτωση Τίμου Κατσίπου
- Πτωχός στους Γορτύνιους: "Δεν είμαι εδώ ούτε για να χαϊδέψω αυτιά ούτε για να δώσω υποσχέσεις"
4 σχόλια
-
Οι πρώτοι μήνες του χρόνου για τον Τζιούμη Ποιοί είναι,δεν ξέρω εάν έχει καταλάβει είμαστε στο τέλος του τρίτου μήνα του έτους. Απλά γελοίος
-
Έχουμε πληρώσει 1.500.000 ευρώ και κολυμβητήριο δεν έχουνε, είναι κλειστό πάνω από (5) χρόνια, είναι τραγικοί εκεί στο Δήμο, καλύτερα να πάνε σπίτι τους
-
Καλά ρε Κώτσιο τώρα τα βλέπεις;;;
Στη μελέτη δε τα είχατε δει;
Κάθε εξάμηνο όλο και κάτι φανερώνεις.
Ο Κατσίρης μια ερώτηση κάνει και πάνω στο πανικό σου λες ότι νά ναι!!!!
Κοίτα Τόνι τώρα που θα και όταν γίνει από τα ποίο σύγχρονα στην Ελλάδα μη μας ματιάσουν!!!!!! -
Το 2096 θα έχει τελειώσει?






