Καθαρίστηκαν τα χορτάρια στο γήπεδο του ΑΟ Τεγέας στην Παλαιά Επισκοπή (εικόνες)
Σε ανάρτησή του, ο Αντιδήμαχος Γιάννης Χασάπης αναφέρει ...
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ευπρεπισμού και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τρίπολης, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς και λειτουργικού περιβάλλοντος για αθλητές, συλλόγους και επισκέπτες.
Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των χόρτων στο γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Τεγέας στην Παλαιά Επισκοπή, μια σημαντική παρέμβαση που συμβάλλει τόσο στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου όσο και στην ασφάλεια των εγκαταστάσεων κατά τη θερινή περίοδο.
Η Δημοτική Αρχή, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, συνεχίζει με συνέπεια τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών υποδομών σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό.
Θερμές ευχαριστίες στους αρμοδιους αντιδήμαρχους Ηλία Κουρο & Θεοδώρα Σταθούλη που συνέβαλαν στην υλοποίηση της παρέμβασης, επιβεβαιώνοντας ότι με συνεργασία και υπευθυνότητα μπορούμε να διατηρούμε τους δημόσιους χώρους καθαρούς, ασφαλείς και λειτουργικούς για όλους.
Σχετικά Άρθρα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στο προσκήνιο η διαχείριση του νερού, οι ΑΠΕ και η πορεία σημαντικών έργων
- Πένθος στο Νεοχώρι Τρίπολης για την απώλεια του γιατρού Βαγγέλη Αποστολόπουλου
- Απογοήτευση στη Γορτυνία μετά την κινητοποίηση στο "Υποδομών" - "Δεν θα γίνει ούτε σε δέκα χρόνια ο δρόμος" - "Να μπουν παντού μαύρες σημαίες"!
- Δήμος Νότιας Κυνουρίας | Καλεί δημότες και επισκέπτες να επιδείξουν τη μέγιστη προσοχή και να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες πυροπροστασίας
- ΓΣΑ | Μετάλλιο και πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στη Θήβα (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Μαναρι, το καθηκον σου εκανες και για αυτο πληρωνεσαι.Μην μας το παρουσιαζεις γαι εργο.






