Πέντε αθλητές του Π.Ο. Τρίπολης στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πίστας στα Χανιά!

Πέντε αθλητές του Π.Ο. Τρίπολης στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πίστας στα Χανιά!
 
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι πέντε αθλητές και αθλήτριες του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης κλήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας να συμμετάσχουν στην επίσημη προετοιμασία – τεστ αξιολόγησης για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Πίστας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ποδηλατοδρόμιο Χανίων από 22 έως 27 Ιουνίου 2026.
Οι αθλητές μας που θα συμμετάσχουν είναι:
? Αλέξιος Μάγκλαρης
? Σπυρίδων Θεοχάρης
? Χρήστος Μάγκλαρης
? Αικατερίνη Τσετσώνη
? Μελίνα Εξάρχου
Η προετοιμασία αποτελεί το τελικό στάδιο αξιολόγησης για την επιλογή των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας U23/JUNIOR 2026, το οποίο θα διεξαχθεί στο Cottbus της Γερμανίας.
Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας για την κλήση τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους για την ένταξη στην Εθνική Ομάδα!
?? Καλή επιτυχία σε όλους!

Tags:

Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης,

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή