To τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης στο "επιλέγω ζωή"
Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2026, το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης «έστησε» τα τραπέζια του αθλήματος, στην πλατεία Άρεως και με αθλητές του τμήματος αλλά και τον προπονητής τους κο Ιωάννη Λεμπέκο συμμετείχαν στην δράση "επιλέγω ζωή ".
Σε μια εκδήλωση που είχε διάρκεια 4 ώρες μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν Πινγκ πονγκ και με την βοήθεια του τμήματος της ΑΕΚ Τρίπολης να μάθουν τα πρώτα " μυστικά" του αθλήματος.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε το μέλος του και Άμισθος Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κος Ειρηναίος(Ρένως) Πετρόπουλος τον οποίο ιδιαίτερα ευχαριστούμε!
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης Βαλασόπουλος Παναγιώτης και το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές μας για την συνολική παρουσία τους αλλά ιδιαίτερα ευχαριστούν την προπονητική ομάδα με επικεφαλής τον κο Ιωάννη Λεμπέκο για την ιδιαίτερα τιμητική συμμετοχή τους!
Tags:
Ping pong ΑΕΚ Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Διαφωνίες για το ύψος του εισιτηρίου της συναυλίας Πορτοκάλογλου-Πρωτοψάλτη
- Ροεινό | Μία υπέροχη μουσική βραδιά με την Κωνσταντίνα! (vd)
- Έκθεση ιστορικής φωτογραφίας του Λεβιδίου μέχρι τις 26 Αυγούστου
- Ο Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών για την καταγγελία που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πανηγύρι του χωριού






