Ο Γκιτέρσος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για Τρίπολη!
Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιάννης Γκιτέρσος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, βάζοντας τέλος στην πενταετή παρουσία του στον σύλλογο.
Ο 21χρονος επιθετικός, που εντάχθηκε στον Δικέφαλο σε ηλικία 16 ετών, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και συνέβαλαν στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.
Ο Γκιτέρσος ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, με τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.
Αναλυτικά το μήνυμα του Γκιτέρσου:
«Πέντε χρόνια από τα 16 μέχρι τα 21 μου, ο ΠΑΟΚ ήταν κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Ήταν το σπίτι μου, το μέρος όπου μεγάλωσα ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν , τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο και τους ανθρώπους του συλλόγου που στάθηκαν δίπλα μου. Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας και κάθε στιγμή με βοήθησαν να εξελιχθώ και να κυνηγήσω τα όνειρά μου.
Ήρθε η στιγμή να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Με υπερηφάνεια και μεγάλη όρεξη για δουλειά, συνεχίζω το ταξίδι μου στον επόμενο σταθμό έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό…….
Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».
paok24
Σχετικά Άρθρα
- Ευρωπαϊκό U20 |Με την αποστολή της Εθνικής Νέων Γυναικών στη Βουλγαρία η Μάγκλαρη από την Τρίπολη
- Η υποδοχή του Χριστόδουλου το 1999 στη Δημητσάνα (vd)
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Εσπερινή Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Παναγίας (εικόνες)
- Τρίπολη | Νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Πρόεδρος η Ελένη Καλαποδά
- Νέα παράταση για την ολοκλήρωση των έργων στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης






