«Τραγική και απαράδεκτη η κατάσταση στο γήπεδο του Τυρού» | Φωτογραφικό υλικό παρουσίασε ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος (vd)
Έντονο προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο του Τυρού εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Μιχάλης Σωτηρόπουλος, χαρακτηρίζοντας την εικόνα της αθλητικής εγκατάστασης «τραγική και απαράδεκτη».
Το θέμα συζητήθηκε με αφορμή την αίτηση του Αθλητικού Συλλόγου Παραλίας Τυρού – Σαπουνάκων «Ο Απόλλων» για την παραχώρηση των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Σωτηρόπουλος παρουσίασε φωτογραφικό υλικό, επισημαίνοντας τα προβλήματα που, όπως ανέφερε, που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις. Το υλικό παραδόθηκε και στον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού, κ. Σοφοκλή Γιαννούση, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί.
Ο δημοτικός σύμβουλος διευκρίνισε ότι η παρέμβασή του δεν έχει στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν επιθυμεί «να λαϊκίσει», αλλά να αναδείξει τα προβλήματα και την ανάγκη για ουσιαστικές παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Απαντώντας, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης αναγνώρισε ότι το γήπεδο χρειάζεται περαιτέρω εργασίες, σημειώνοντας ωστόσο ότι από πλευράς Δημοτικής Αρχής έχουν ήδη πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις.
Όπως ανέφερε, έχει επισκευαστεί ο φωτισμός, έχουν κοπεί οι ευκάλυπτοι που υπήρχαν στον χώρο, ενώ έχει γίνει καθαρισμός και απομάκρυνση υλικών που είχαν συγκεντρωθεί. Παράλληλα, επισήμανε ότι πρόκειται για εγκατάσταση στην οποία είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες πριν από αρκετά χρόνια και πλέον απαιτείται επιπλέον φροντίδα και δουλειά, ώστε να βελτιωθεί συνολικά η εικόνα και η λειτουργικότητά της.
Σε ό,τι αφορά την αίτηση του Αθλητικού Συλλόγου «Ο Απόλλων», το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε ομόφωνα στην έγκριση της παραχώρησης των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Επίσημο | Η Πρόσκληση Στρατευσίμων 2026 Δ΄ ΕΣΣΟ περιλαμβάνει και την Τρίπολη - Στις 11 Νοεμβρίου έρχονται νεοσύλλεκτοι
- Το επίκαιρο μήνυμα του Σταύρου Τσίχλη για την 28η Οκτωβρίου: "Πατρίδα. Ελευθερία. Αξιοπρέπεια"
- Συνεχίζει να προβληματίζει ο Αστέρας - Έχασε από την Κηφισιά για το Κύπελλο (εικόνες)
- Τρίπολη | Τι ώρα και που θα γίνει η παρέλαση για την "28η Οκτωβρίου"
- Μια ακόμη σημαντική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης, με αποδέκτες τα παιδιά μας!






